Of’ta muhteşem düğün

Hacımurtezaoğlu ve Hacıkeleşoğlu ailelerinin mutlu günü.

Of’ta muhteşem düğün

Trabzon’un Of İlçesi Dumlusu Muhtarı Muzaffer Hacımurtezaoğlu’nun mutlu günü. Oğlunu evlendiren muhtarın düğünün büyük ilgi vardı.


Trabzon’un Of ilçesinde iki köklü ailenin mutlu günleri. Asiye-Muzaffer Hacımurtezaoğlu çiftinin yakışıklı oğlu Kemal ile Naciye-Şerafettin Hacıkeleşoğlu’nun güzeller güzeli kızı Melike bir ömür boyu mutluluk için evet dediler. 

Trabzon’un Of İlçesinde gerçekleşen düğüne büyük bir ilgi gösterilirken çiftin şahitliğini yapanlar arasında eski Of kaymakamı halen Milas kaymakamlığı görevini yapan Eren Arslan’da vardı. Beş yıl görev yaptığı Of’u hiçbir zaman unutmayacağını dile getiren Arslan “Değerli muhtarımızın bu mutlu gününde yanlarında olmaktan dolayı sevinçliyim. Kemal ve Melike kardeşimize bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk dilerim” dedi.

Of’ta muhteşem düğün

Of’ta muhteşem düğün

Of’ta muhteşem düğün
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber