Of'ta itfaiye can kurtardı

Of İlçesi Anadolu Lisesinde düzenlenen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.Sivil savunma haftası nedeniyle Of Anadolu Lisesi sivil savunma ekibi Öğretmen Yavuz Akyıldız ve Aydın Şahin organizasyonunda düzenlenen yangın tatbikatı oldukça heyecanlı dakikala

Of'ta itfaiye can kurtardı

Of İlçesi Anadolu Lisesinde düzenlenen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Sivil savunma haftası nedeniyle Of Anadolu Lisesi sivil savunma ekibi Öğretmen Yavuz Akyıldız ve Aydın Şahin organizasyonunda düzenlenen yangın tatbikatı oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı.

 Yangın yerine zamanında gelen Of İtfaiye Ekipleri okul pençelerinden öğrencileri kurtarması ve Sağlık ekiplerinin yarılılara ilk müdahaleyi yapıp anında hastanelere kavuşturması sevinçle karşılandı. Öte yandan 10 öğrenciden oluşan okul yangın ekibi de okulda bulunan değerli malzemeleri yangından kurtararak dışarı çıkardı ve okulun çevresinde meydana gelen yangınlara da ilk müdahaleyi yangın tüpleriyle yaparak başarı gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber