O Ses Türkiye'de Trabzonlu Ecem Topaloğlu sahne aldı!

O Ses Türkiye yarışmasının 12. bölümünde müzik öğretmeni Trabzonlu Ecem Topaloğlu sahne aldı

O Ses Türkiye'de Trabzonlu Ecem Topaloğlu sahne aldı!

Sevilen şarkı yarışmalarında 'O Ses Türkiye'nin 12. bölümü bu akşam yayınlandı. Bu bölümde sahne alan yarışmacılardan biri de Ecem Topaloğlu oldu.

Trabzon Vakfıkebirli olan müzik öğretmeni Ecem Toplaoğlu, Teoman'in popüler şarkılarından biri olan "Paramparça" adlı şarkısını seslendirdi. Şarkının bitimin ardından jüri üyeleri dönmezken, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk genç öğretmenin sesini çok beğendiğini fakat dönme konusunda arada kaldıklarını belirttiler.

Yıllardır ekranlara gelen Acun Ilıcalı'nın projesi olan O Ses Türkiye bu sezonda devam ediyor. Yarışmada jüri üyeleri Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Hadise olurken moderatörlüğü projenin sahibi olan Acun Ilıcalı yapıyor. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler