Muhtar adayının film gibi başarı öyküsü…

Bahçecik Mahallesi muhtar adayı Galip Birinci'nin hikayesi etkiledi.

Muhtar adayının film gibi başarı öyküsü…

HABER61 - HABER SERVİSİ - LEVENT USTABAŞI

1978 doğumlu Galip Birinci Trabzon'da dünyaya geldi. Bahçecik Mahallesi'nin sakinlerinden olan Galip Birinci, 5 yaşında iken Purpura Fulminans hastalığına yakalandı. Çok nadir görülen bu hastalık sebebiyle iki kolunu ve bir bacağını kaybeden Birinci, buna rağmen hayata tutunmaktan vazgeçmedi.

Evli ve iki çocuk sahibi olan Galip Birinci, kendi ofisinde sigorta işiyle uğraşıyor ve şimdilerde yerel seçimler öncesi muhtarlığa mahallesinden aday oldu.

Muhtarlığa adaylığını koyması sonrasında mahalleme hizmet etmek istiyorum diyen Birinci, "Seçimlere bir hafta kaldı, olumlu tepkilerle yolumuza devam ediyoruz. Kapı çalmak gibi bir adetimiz yok, caddede gördüklerimizden oy istiyoruz." dedi.

Bahçecik Mahallesi muhtar adayı Galip Birinci'nin en büyük destekçisi ne dostları ne arkadaşları ne de azaları... Onun en büyük destekçisi yanından hiç ayrılmayan 9 yaşındaki kızı Nimet Narin Birinci...

Muhtar adayının film gibi başarı öyküsü…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber