Muhammet Balta: Daha temiz Trabzon için çöp ve arıtma tesisi yapılmalı

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Şehir Müzesi'nin açılışında Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Muhammet Balta: Daha temiz Trabzon için çöp ve arıtma tesisi yapılmalı

HABER61 / ÖZEL HABER / TUNCAY LAKOT

Trabzon Şehir Müzesi'nin açılışında konuşan Muhammet Balta, Yıldızlı'da yapılması planlanan çöp ve arıtma tesisi hakkında değerlendirmelerde bulundu.


Çöp ve arıtma tesininin daha temiz bir Trabzon için şart olduğunu ifade eden AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta şunları söyledi: "Denizlerin, akarsuların temiz kalabilmesi için kirli suların arıtıldıktan sonra doğaya bırakılması lazım. 2023 hedeflerimizden birisi temiz Türkiye, Temiz Türkiye için de temiz Trabzon olması gerek. Ayrıca Trabzon’da yer sorunumuz var, bunu herkes biliyor. Sahil kesimindeki tüm belediyelerin projelerine baktığımızda denizin üzerine yeni dolgu alanlarıyla beraber şehrin nefes alabileceği projeler olduğun görüyoruz. Bunlar elbette tartışılacaktır. İnsanlarımız katı atık depolama tesislerine bile tepki gösteriyor ama bu çöplerin, suların doğaya serbest bırakılması mı daha iyi, yoksa temizlenerek bırakılması mı? Gelişmiş ülkelerde bunlar hep var. Tokyo’da, Almanya’da şehir merkezlerinde şehir merkezlerinde bu tesisler var. Oradaki vatandaşlarımız bölgesini korumak adına bunları söylüyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız da bunları değerlendirecektir.  Biz de gereken görüşmelerimizi yapacağız. Bu çalışmaların hepsi temiz bir Trabzon için, Trabzonlu için yapılıyor." 


Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber