MOBİAD'ın iftarından 7 mesaj

Başkan Bektaş; Eksikler varsa uyaracağız ama kırmayacağız

MOBİAD'ın iftarından 7 mesaj
Haber61/Haber Servisi
Levent USTABAŞI


Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİAD) Trabzon Şubesi’nin Akçaabat Kültür Park’ta düzenlediği iftar programı iş dünyasını buluşturdu bir araya getirdi. Burada Başkan Alper Bektaş 7 önemli mesaj verdi.

İftardan fotoğraflar için tıklayın

Bektaş,

 “Biz Mobiad olarak Tüm kuruluşlarımızın yanındayız.

* Trabzon’a faydalı her projeye hangi kurumun yaptığına bakmadan destek olacağız.

* Eksiklikler var ise uyaracağız ama kırıcı olmayacağız

* Şehir için düşünülen projelere Bize ne karı var diye bakmayacağız ülkemize ve şehrimize fayda sağlıyorsa bize de sağlar görüşünde olacağız.

* Bulunduğumuz mevki, konumu koruma gayreti içerisinde olmayacağız.

* Çok önem verdiğimiz yakında imzalarını atacağımız Mobilya Kent Projemize tam destek veren Büyükşehir belediye başkanımıza ve Arsin Belediye başkanımıza, TOKİ başkanımıza teşekkür ettiğimiz gibi, Turizmin ve ticaretin gelişiminde çok büyük katkısı olan Ticaret ve Sanayi odamızı ve Kalkınma ajansımızı tebrik ettiğimiz gibi, faydalı işler yapan tüm kurumlarımıza destek olacağız.Biliyoruzki bu şehir için kim iyi bir iş yapıyorsa bizim için yapıyordur.

* Tüm siyasilerimize, devlet kuruluşlarımıza, derneklerimize ve işadamlarımıza sesleniyorum bu şehir bizim ve gidecek başka bir yerimiz yok o zaman daha çok bir araya gelmeli varsa kırgınlıklar bunları unutmalı ,el birliği ile şehrimiz için ihracat, ticaret, turizm, spor ve diğer alanlarda daha ileriye gidebilmesi için ne yapabileceğimizi konuşma zamanı gelmiş ve geçmek üzeridir.

* Zaman çok hızlı akıp geçiyor kaybedilecek bir dakikamız bile yok.Aramızda bilgili donanımlı bir çok arkadaşımız büyüğümüz var. Lütfen bir araya gelip birlik olalım Trabzon`un ticareti ve her alanda gelişimi için katkı sağlamaya gayret gösterelim.”

İftar programına TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez, TFF Bölge Müdürü Serdar Bali, Trabzonspor’un başkan adaylarından Celil Hekimoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı’nın yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Ak Parti Trabzon il yöneticileri  de davette yer alan isimler arasındaydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber