Mehmet Salih Akyüz "Sokak dernekleri kuracağız"

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz Haber61'e özel açıklamalar yaptı.

Mehmet Salih Akyüz "Sokak dernekleri kuracağız"

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz seçim çalışmalarına Uzun Sokak’ta devam etti.

Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalar yapan Salih Akyüz Uzun Sokak’ın her zaman böyle cıvıl cıvıl olduğunu belirterek “Uzun Sokak’ta dolaşanlara canlı bir şehirde yaşadığı hissi geliyor.” İfadelerini kullandı. Uzun Sokak’ın fiziksel olarak eksiklikleri olduğunu söyleyen Salih Akyüz, sokaklarda yeşil bir şey olmadığını söyleyip sokakları bitkilendirmenin sokaklara ayrı bir hava katacağını söyledi. Her sokağın kendi Aurası olduğunu söyledi. Ayrıca Uzun Sokak’ın bazı bölümlerine cam örtü yapılacağını söyledi.

Akyüz ayrıca Trabzon’a gelen turistlerin daha fazla vakit geçirmesini ve de daha fazla turist getirecek projeler yapılması gerektiğini söyledi. Bunun için de bir şelale projesi olduğunu belirtti.

Son olarak Sokak dernekleri kuracaklarını da söyleyen Akyüz “Sokakların yaşayanları sıkıntıları belirleyip bize getirecekler hep beraber çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler