Medical Park iftar yemeği verdi

Medical Park hastanesi çalışanlarına iftar yemeği verildi

Medical Park iftar yemeği verdi
Trabzonspor başkanı Muharrem Usta’nın sahibi olduğu Asbaşkanı Ahmet Çubukcu’nunda başhekimlik görevini sürdürdüğü Medical Park Trabzon hastanesi Mavi Saray gemisinde çalışanlarına bir iftar yemeği verdi
 
 İftar yemeğine Trabzonspor Asbaşkanı ve aynı zamanda Medical Park Hastanesi Başhekimi Ahmet Çubukçu da  katılırken, Medical Park Hastanesi çalışanları, Ahmet Çubukçu’nun doğum günü nedeniyle ona sürpriz bir doğum günü kutlamasında bulundu. 54. yaşına giren Çubukçu için doğum günü pastası kesilirken, bal mumundan heykeli hediye edildi.
Burada bir konuşma yapan Çubukçu, "Bu kalabalığa konuşurken gerçekten heyecanlandım. Canlı yayınlarda bile heyecanlanmıyorum ama şuan heyecanlıyım. Hepinizi çok seviyorum. Çok sağolun. İyi ki varsınız"
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler