Mavi Tur’da Bayram var

Mavi Tur turlara başlıyor

Mavi Tur’da Bayram var

Trabzon’un tek deniz turunu gerçekleştiren Mavi Tur bu bayramda da Trabzonluların hizmetinde. Mavi Tur gemisi yarın itibariyle hergün saat 11:00 ile 12:30 arasında ücretsiz turlar gerçekleştirecek. 

DENİZ KEYFİNİ YAŞAYACAĞIZ

Hem ücretsiz turlara hem de gün boyu gerçekleştirilecek turlara tüm Trabzonluları davet eden İş adamı Halil İbrahim Demirtaş, “Mavi Tur olarak Kurban Bayramında da Trabzonluların hizmetinde olacağız. Deniz şehri olan Trabzon’umuzda herkes bu keyfi yaşaması için yarından itibaren hergün saat 11:00 ile 12:30 arasında ücretsiz turlar gerçekleştireceğiz. Turlarımızın kalkış yeri Ganita noktası olacaktır. Ayrıca 35 tl olan tur ücretimiz Bayram boyunca 20 TL ücretle birlikte yine turlarımız gerçekleştirilecek. Trabzon’umuza denizden bakmak isteyen, tur keyfini yaşamak isteyen tüm hemşehrilerimizi gemimize bekliyoruz. Misafirlerimiz 0530 126 13 45 numaralı telefondan detaylı bilgi ve rezervasyon için ulaşabilirler” ifadelerini kullandı. 

TRABZON’A DENİZDEN BAKMA KEYFİNİ YAŞATIYORUZ

Deniz turunun büyük ilgi gördüğünü belirten Demirtaş, “Deniz kenti olmamıza rağmen hemşerilerimizin çoğu Trabzon’un güzelliğini denizden seyretmemiş. Mavi Tur sayesinde vatandaşlarımız Trabzon’u uzaktan görme imkanına sahip oluyor. Bu keyfi ve güzelliği herkes yaşasın istiyoruz” diye konuştu.

Mavi Tur’da Bayram var

Mavi Tur’da Bayram var

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber