Maraş Caddesi’ne 2 aşamalı çözüm

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Maraş Caddesi’ndeki trafik sorunu ile alakalı önemli açıklamalar geldi.

Maraş Caddesi’ne 2 aşamalı çözüm

Zorluoğlu göreve gelir gelmez kentin en ciddi problemleri arasında gösterilen trafik sıkışıklığını gündeme aldı. Şehirde trafik akışı noktasında en çok tıkanan bölgelerden Maraş Caddesi’nde çalışma yapılması için Ulaşım Dairesine talimat veren Zorluoğlu önemli açıklamalar yaptı.

Zorluoğlu Şoförler Odası ile görüştüklerini belirterek “Maraş Caddesi’ndeki dolmuş durklarında beklemeyi ve kuyrukları ele alıyoruz. Caddenin daraltılarak tek şeride düşürülmesi konusunda çalışıyoruz. Ortaya çıkacatabloya göre Gazipaşayı çift yönlü yapmak gerekecek” diye konuştu.

Otoparklartın tamamlanmasıyla Maraş’ın tamamen trafiğe kapatılmasının da söz konusu olabileceğine dikkat çeken Zorluoğlu “Biz kople bir çözüm öngörüyoruz. Meydan’ı boğmadan bu sornu çözmek amacındayız. Boztepe yolunu da rahatlatacak bir çözüm öngörüyoruz “ dedi.

(Ekspres)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber