Maçka'daki saldırıda 2 şehit: Trabzon Valiliği açıkladı

Trabzon Maçka'daki saldırıda 2 şehit olduğu bildirildi.

Maçka'daki saldırıda 2 şehit: Trabzon Valiliği açıkladı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon valiliği yaptığı açıklama ile Trabzon'un Maçka ilçesinde yapılan saldırıda 2 kişinin şehit olduğunu bildirdi.

 

Yapılan açıklamada, "Maçka ilçemiz kırsalında devam etmekte olan operasyon çerçevesinde; Evden erzak çalma olayı ve bunun terörist unsurlarca yapılmış olabileceği ihtimaline binaen bahsi geçen ev civarında sürdürülen inceleme sırasında güvenlik kuvvetlerimize yardımcı olmakta iken terörist unsurlarca yapılan hain saldırı sonucu yaralanan bir sivil vatandaşımız ile aynı saldmda yaralanan bir güvenlik personelimizi Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş) KTÜ Farabi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehadet mertebesine erişmişlerdir. Şehitlerimize Allah’tan (c.c) rahmet, ailelerimize ve milletimize başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.


Maçka'daki saldırıda 2 şehit: Trabzon Valiliği açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber