Kızılay Sürmene Şubesi'nden gönüllülük paneli

Trabzon'da Kızılay Sürmene Gençlik Kolları gönüllere köprü kuruyor.

Kızılay Sürmene Şubesi'nden gönüllülük paneli

Trabzon'da ​Kızılay Sürmene Şubesi bilinçlendirme ve yardım çalışmalarını son hızla sürdürüyor. 

Kızılay Sürmene Şubesi Gençlik Kolları"Kızılaycılık ve Gönüllülük" konulu panel düzenledi. KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi konferans salonunda yapılan panele Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Ercan Tan ve Denetleme Kurulu Başkan Vekili İlhami Yıldırım konuşmacı olarak katıldı.

Ercan Tan panelde yaptığı konuşmada, "Bu güzel paneli organize eden ve Kızılay çatısı altında gönüllük esası ile fedakarca çalışan genç, yaşlı insanlarımızı canı gönülden kutluyorum. Kızılay ihtiyaçlı insanları eli kolu gözüdür. Binlerce iyilik gönüllülerini bir zincirin halkasında topluyor. Sizin gönderdikleriniz adreslerine bir mutluluk olarak ulaşıyor. Biz gönül köprüsünün gönüllü elçileriyiz. Burada bu iyiliklere imza atan sizlersiniz. Bizler sizin zaman ayıramayıp ulaştıramadıklarınıza aracı oluyor onları yerlerine ihtiyaç sahiplerine sizin adınıza ulaştırıyoruz. Bu köprüden bu yardımlar aktığı sürece bizim birlikteliğimiz yardımlaşmamız kardeşliğimiz dünyanın her yerine ulaşacaktır" dedi



167  ÖĞRENCİYE YARDIM

Panel sonrasında Kulaçzade Kültür Merkezi'nde düzenlenen " Her daim Türk Kızılay'ı" etkinliği altında toplanan yardımlarla 167 ihtiyaçlı öğrenciye kırtasiye, giyecek yardımı paketleri hediye edildi.

Kızılay Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Ercan Tan ve Denetleme kurulu Başkan vekili İlhami Yıldırım Sürmene Şube Başkanı Rauf Seymenoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Alay Sekban, Trabzon Valisi Yücel Yavuz,  KTÜ Rektörü Prof.Dr.Süleyman Baykal ve Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan'ı makamında ziyaret ettiler.




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber