Karadeniz şehirlerinden Adalet Yürüyüşü'ne destek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Herkes için adalet' yürüyüşüne Karadeniz bölgesi CHP teşkilatları da katılacak.

Karadeniz şehirlerinden Adalet Yürüyüşü'ne destek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, 28-29 ve 30 Haziran tarihlerinde, Doğu Karadeniz il örgütleri ile ‘Adalet Yürüyüşü’ne destek vereceklerini açıkladı.


CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasıyla başlatılan herkese "Adalet" Yürüyüşü’nü başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP Doğu Karadeniz İl Örgütleri topluca destek verecekler.

Katılımcılar, 28 Haziran Çarşamba günü Rize İl Örgütü’nün de gelmesiyle, Trabzon’da saat 11,00'da Atatürk Alanında toplanacak, Gazipaşa Caddesi ve Sahil Yolu üzerinden Akyazı'ya kadar yürüyecek ve Akyazı'da yapılacak basın açıklaması sonunda, otobüslerle Giresun'a hareket edileceğini belirten CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Giresun’da saat 13:00’da basın açıklaması yapılacağını belirtti.

Ordu İl Örgütü ile Ordu’da saat 15:30’da buluşulacağını söyleyen, Güngör, bir basın açıklamasının da Ordu'da yapılacağını daha sonra ise otobüslerle Samsun’da hareket edileceğini ve Samsun'da Doğu Karadeniz İl Başkanlarınca toplu bir basın açıklaması yapılacağını ifade etti. Samsun’da tüm örgütlerle 19:00’da mola verileceğini belirten Güngör, saat 24:00’da Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kortejine katılmak üzere otobüslerle İstanbul yoluna hareket edileceğini söyledi.

29 Haziran sabahı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kortejine Artvin, Rize, Gümüşhane, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun ve Sinop CHP İl Örgütlerinin katılacağını belirten Turgay Güngör, 30 Haziran dahil yürüyüşe devam edileceğini, daha sonrası için uygulamayı bilahare değerlendireceklerini  açıkladı. 28-29 ve 30 Haziran günleri alanlardayız diyen Başkan Turgay Güngör, “Herkes için "Adalet" istiyoruz. Tek kişinin iki dudağı arasından çıkacak cümleyle bu ülkenin yönetilmesine asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler