İsviçreli büyükelçiye Trabzon'da çakı hediye edildi

İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Dominique Paravicini'ye Sürmene Çakısı hediye edildi

İsviçreli büyükelçiye Trabzon'da çakı hediye edildi

Çakılarıyla ünlü İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Dominique Paravicini’nin Trabzon Siad’ı ziyareti sırasında kendisine TrabzonSİAD başkanı Aytaç Aydoğan ve yönetim kurulu tarafından Sürmene yapımı çakı hediye edildi.

Büyükelçi Paravicini “Şimdiye kadar hep biz çakı hediye eden taraf oluyorduk. Bu bizim için sürpriz oldu. Bu gün değiş tokuş yapacağız.Bizim çakılarımız kampa uygun ve işlevsel yönü fazla. Sizinkiler ise büyük bir el emeği içeren, keskin ve görsel olarak çok özel çakılar. Bu hediye için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Trabzon SİAD başkanı Aytaç Aydoğan “ Trabzon ‘un tanıtımına her fırsatta katkı yapmaya çalışıyoruz. İsviçre çakıları dünyaca meşhur. Bizim de Sürmene bıçak ve çakılarımızın özellikleri fazla. Bir bilenden de bu teyidi aldığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler