İstanbul’da Trabzonspor sevgisi salona sığmadı

‘Efsane -  Avni Aker’e veda’ belgeselinin İstanbul galası yapıldı.

İstanbul’da Trabzonspor sevgisi salona sığmadı

Haber61/Haber Servisi - Trabzonspor’un geçmişi İstanbul’u salladı…


Trabzonspor devriminin gerçek hikayesinin anlatan ve bugüne kadarki en büyük bütçeyle hazırlanan ‘Efsane -  Avni Aker’e veda’ belgeselinin İstanbul galası Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Belgeselin hazırlanmasını sağlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, davetlilerle tek tek ilgilenirken, “Bu bize kalan birası gelecek nesillere anlatmak gerekiyordu. Bunu gerçekleştirdiğimiz için memnunuz” dedi.

GECEDEN FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

İmamoğlu gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Hayatımın en değerli kahramanları için buradayız. Ben yürek dolusu alkışı o kahramanlar için istiyorum. Onların yarattığı duyguyla hayat boyu beslenmiş birisiyim. Trabzonsporlu olmayan konuklarımızın da tüylerini diken diken eden futbolcularımızın hakkını inanın ödeyemeyiz. Onların önünde saygıyla eğiliyorum.”

ONLARA TESİS YAPACAĞIZ


Davete katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta da, “Trabzonspor Stadyumu yanına efsanelerimiz için bir tesis yapacağız. Onlara bu tesis az bile ama elimizden geleni yapacağız. Onlar sayesinde Trabzonspor gururumuz. Onların hakkını ödeyemeyiz” dedi.

Trabzonspor’un efsane kadrosunda yer alan eski Bakanlardan Faruk Özak ve Trabzonspor'un eski kaptanı ve eski Teknik Direktörü Şenol Güneş’in galaya davetli olmalarına rağmen katılmamaları dikkat çekti.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler