İmperial Hastanesi’nden iddialara cevap - "Dedikodudan ibaret"

İmperial Hastanesi’nin satılacağı iddiaları yalanlandı. 

İmperial Hastanesi’nden iddialara cevap - "Dedikodudan ibaret"

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da faaliyet gösteren İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, hastanenin satılacağı iddialarına cevap verdi.

Çelebi, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda İmperial Hastanesinin satılacağı ile ilgili çıkan haberlere ilişkin asılsız ve dayanağı olmayan, dedikodudan ibaret haberlere itibar edilmemesini istedi.

Mehmet çelebi şu ifadelere yer verdi;

“İmperial Hastanesi 2007 yılında çıktığı sağlık hizmeti yolculuğuna aynı şevk ve heyecanla devam etmektedir. Siz halkımızdan aldığımız güç ve destek ile sizlere bölgemize en iyi hizmeti sumanın gayreti ve gururuyla yolumuza devam etmekteyiz. Bu vesileyle asılsız ve dayanağı olmayan, dedikodudan ibaret haberlere itibar edilmemesini siz halkımızın ve Trabzon kamuoyunun bilgisine sunar bu vesileyle tüm hemşerilerimizin ve halkımızın Kurban Bayramını kutlarım.” 

İmperial Hastanesi’nden iddialara cevap - Dedikodudan ibaret
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber