Huzur Türkiye Operasyonu 50 bin polisle başladı...

Huzur Türkiye Operasyonu 50 bin polisle başladı...

Huzur Türkiye Operasyonu 50 bin polisle başladı...
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü “Huzur Türkiye” adı verilen operasyon gerçekleştirdi.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı 81 İl Emniyet Müdürlüğü’nün Asayiş Şubelerine yazılı emir gönderdi. Bu Emire göre; saat 20:00’da tüm yurtta Huzur Türkiye operasyonu gerçekleşti.
 
Tüm yurtta yaklaşık 50 binden fazla polis memurunun katıldığı operasyonda, Kentlerde umuma acık yerler, oteller, asayiş sorunlarının fazla olduğu semtlerde arama faaliyetleri gerçekleştirildi. Asayiş Daire Başkanlığının yazılı emrinde, “ 81 İl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların, huzur ve güvenliğini sağlamak üzere ülke genelinde eş zamanlı olarak 09 12 2016 günü Huzur Türkiye operasyonu 20:00’da 00:00 saatler arasında yollarda ve sabit uygulama noktalarında yapılacak.”dendi. Öte yandan huzur Türkiye operasyonlarının her ay iki gün üst üste bir kez yapılacağı bilgisine yer verildi.
 
‘Huzur Türkiye’ operasyonlarına Polis Özel Harekat, Asayiş Şube, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi, Terörle Mücadele Şubesi, Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi ekipleri ortak düzenledi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler