Hükümlüler bilek güreşinde yarıştı

Hükümlüler arasında düzenlenen bilek güreşi turnuvası nefes kesti.

Hükümlüler bilek güreşinde yarıştı

Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan tutuklu ve hükümlüler arasında düzenlenen bilek güreşi turnuvası birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu.


Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bilek Güreşi İl Temsilciliği ve Ceza İnfaz Kurumu yönetimi tarafından düzenlenen turnuvaya birbirinden güçlü 29 kişi katıldı.  Hakemler Cengiz Selim ve Muhammet Çil’in yönettiği müsabakalar adeta nefes kesti. Son derece centilmence geçen turnuvada dereceye girenlere madalya verildi.


Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mesut Yıldız, tutuklu ve hükümlülere yönelik etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Kendi istekleri ile turnuvaya katılan tutuklu ve hükümlülerin kıyasıya müsabakalarına tanık olduklarını kaydeden Yıldız, “Öncelikle dostlukların pekişmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz, son derece heyecanlı ve keyifli bir turnuva oldu. Müsabakaların ardından yenen ve yenilenlerin birbirlerini tebrik etmeleri ve dostça bir hava oluşturmalarından dolayı çok mutlu olduk” dedi. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de, bu tür sosyal sorumluluk projelerine öncelik verdiğinin altını çizdi, “Toplumun her kesimine spor yaptırmak istiyoruz” diye konuştu.

Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Müdür Mesut Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor uzmanı Abdullah Cevahir, Bilek Güreşi İl Temsilcisi Ömer Şahap Eyüboğlu ile Trabzon Bilek Güreşi Kulübü Başkanı Hidayet Nalçıoğlu verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber