Hoşgeldin Nisan Yağmur!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın danışmanı Tolga Özçakmak 'Nisan Yağmur'una kavuştu.

Hoşgeldin Nisan Yağmur!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ın danışmanı Tolga Özçakmak, ikinci kez baba olmanın sevincini yaşıyor.


Özçakmak ailesi, Trabzon'da özel bir hastanede bu sabah hayata gözlerini açan kızlarına 'Nisan Yağmur' ismini koydu. 2013 yılında ilk çocukları Ela Sima'yı kucağına alan Özçakmak ailesi, ikinci çocukları Nisan Yağmur'a kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. 

"Dostlarım 2.kez baba olmanın tarifsiz mutluluğu içerisindeyim" diyen Tolga Özçakmak, “Nisan bana hep umudu, Yağmur ise bereketi anımsatmıştır. Umarım ki evladımız Nisan Yağmur vatanına ve milletine, hatta tüm insanlığa Hayırlı bir evlat olur. Sevgi dolu, umut dolu yuvamıza bereket olur. Ailemize ve dünyamıza hoş geldin bebeğim. Hoş geldin Ela Sima Özçakmak'ın kardeşi, Nisan Yağmur Özçakmak” mesajıyla duyduğu tarifsiz mutluluğu anlattı. 

Haber61 ailesi olarak Özçakmak ailesini tebrik eder, minik Nisan Yağmur'a sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz. 


Hoşgeldin Nisan Yağmur!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber