Haber61 yazarı hayat kurtardı - Yere düşeceği sırada...

Haber61 yazarı Trabzon'da Kalp krizi geçiren gurbetçiye ilk müdahaleyi yaparak hayatını kurtardı.

Haber61 yazarı hayat kurtardı - Yere düşeceği sırada...

Trabzon’un en işlek yerlerinden Kahramanmaraş Caddesi’nde yürüdüğü sırada kalp krizi geçiren vatandaşı dengesini kaybedip yere düşeceği sırada yakalayarak kalp masajı yapan gazeteci gurbetçinin hayata dönmesini sağladı. 

Eşi ve çocuğuyla birlikte Kahramanmaraş Caddesi’nde yaya olarak gezen Haber61 Köşe Yazarı gazeteci Ahmet Külekçi, bu sırada yolun karşısında aniden fenalaşıp yere düşmekte olan gurbetçi Mustafa Biber’i fark edip hemen yanına koştu. Gurbetçi Biber’i yere düşmeden yakalayan Külekçi, yere yatırarak hemen kalp masajı ile ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra olay yerine gelen 112 acil ambulans ekipleri de Mustafa Biber’e tıbbı müdahaleyi yaparak Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırdı. Burada anjiyo olan Mustafa Biber’i ziyaret eden gazeteci Ahmet Külekçi, kendisiyle sohbet ederek yaşananları anlattı. Biber’de teşekkür ederek yaptıkları için duacı olduğunu söyledi. 

Gazeteci Külekçi, askerde gördüğü eğitim sayesinde hastaya ilk müdahaleyi yaptığını belirterek, hastanın sağlığına kavuşmasından dolayı son derece mutlu olduğunu sözlerine ekledi. 

Haber61 yazarı hayat kurtardı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler