Haber61 Başkentte - Süleyman Soylu: "Tek bir kırıntısını bile bırakmayacağız!"

Haber61 ekibi Ankara'da Trabzonlu Bakan ve vekilleri ziyaret etti.

Haber61 Başkentte - Süleyman Soylu: "Tek bir  kırıntısını  bile  bırakmayacağız!"

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Haber61 ekibi Ankara'da Trabzonlu bakan ve vekilleri ziyaret ettiler. Burada bilgi alışverişinde bulundular.

Öne çıkan konuların ve Karadeniz ve Trabzon'un önünü açacak projelerin gündem olduğu ziyaretlerin ilk ayağı yeniden kabinede görev alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile başladı. Trabzon'un eski vekili olan ve ardından İstanbul'dan son seçimde vekil seçilerek kabinede tekrar görev alan Bakan Süleyman Soylu, önemli mesajlar verdi.

TRABZON BENİM İÇİN AYRIDIR

Haber61 İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergun Hardaloğlu ve Yayın Danışmanımız Levent Ustabaşı'nın hazır bulunduğu ziyarette Bakan Soylu, "Trabzon'da milletvekilliği yaptığım dönemi hayatım boyunca asla unutmayacağım. Trabzon benim buram buram sevda kokan memleketim, evim, yurdum, özlemimdir" diyerek hemşerilerine duygusal bir mesaj gönderdi. 

Haber61 Başkentte - Süleyman Soylu:

TRABZON DÜNYA MARKASI OLACAK

“Trabzon’un vizyon kenttir” diyen Soylu şunları söyledi; "Trabzon'da önemli işlere imza attık. Ciddi yapılanma gerçekleştirirken Yatırım Adası gibi kenti marka halinde getirecek dev projeleri başlatmanın gururunu yaşadık. Trabzon'umuza ne yapsak azdır." 

Haber61 Başkentte - Süleyman Soylu: HIZLI ŞEKİLDE SÜRMELİ 

"Yatırımlar devam edecek. Trabzon yakın zamanda parmakla gösterilen marka bir şehir haline dönüşecektir. Bundan kimseni endişesi olmasın. Tabiki alt yapı çalışmaları, kenti baştan başa yenileme adımları hızlı şekilde sürmesi gerekir. Eminim bunlar sağlıklı şekilde yapılırken marka projeler beraberinde artarak gelecektir. " 

HEPSİNİ ALACAĞIZ!

Eren Bülbül'ün şehit edilmesiyle ilgili yapılan başarılı perasyonlarla ilgili Bakan Soylu, "Allah şahit ki şehitlerimizin acısını yüreğimde her an hissediyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi yeniden anarken o günkü acıyı içimize çektik. Allah onlardan, razı olsun. Rahmetle minnetle anıyorum. Aynı şekilde Eren'imizi de.. Terör örgütünün Karadeniz yapılanması ne varsa her neredeyseler tek bir kırıntısına kadar hepsini kahraman Mehmetçiğimiz alıyorlar. 22 kişilik gruptan sadece 4 tanesi kaldı. Onları da alacağız!" diyerek konuştu. 

BİZ BURADAYIZ! 

"15 Temmuz'da o gece güçlü bir liderlik ortaya koyan, başkomutanlık sıfatının hakkını veren, sadece Cenab-ı Allah'a ve milletine dayanıp bu melaneti basımızdan atmamıza vesile olan, diz çökmeyen, geri basmayan, dünyanın 'sözde efendilerine' karsı dik duran ve bu milleti güzel bir geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da millet asla unutmayacaktır. Allah'a şükürler olsun biz buradayız ama hainler burada değiller."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber