Gümrükçüoğlu, personelle bir araya geldi

Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu çalışanlar ile bir araya geldi.

Gümrükçüoğlu, personelle bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi ile Hukuk Müşavirliği'nin çalışanlarıyla Olimpiyat Parkı'nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
 

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'a hep birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gümrükçüoğlu, personelle bir araya geldi

Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmaları aile ortamında sürdürdüklerini dile getiren Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Ülkemizin son 15 yılda yakaladığı kalkınma ivmesinden rahatsız olanlar içimizdeki hainlerle, darbelerle, finans oyunları ile ülkemizin güçlenmesinin önüne geçemeyenler her dönemde olduğu gibi, birlik ve beraberliğimizi bozmak için yoğun şekilde çaba sarf etmektedirler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 15 yıldır şer odakları ile olan tüm mücadeleleri biz kazandık. Altını çizerek ifade etmek istiyorum ki bizler birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde muhafaza ettiğimiz sürece bundan sonra da kazanan biz olacağız."

Gümrükçüoğlu, personelle bir araya geldi

Gümrükçüoğlu, bu konuda Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına toplumda önemli görevler düştüğünü de belirterek, "Bizler halka hizmet ederek Hakkın rızasını kazanmak gayretinde olan insanlar olarak, toplumumuzda birlik ve beraberliğin arttırılarak sürdürülmesi için birinci derecede vazifeliyiz. İnsanlarımız hangi siyasi görüşe, hangi etnik kökene ait olursa olsun baş tacımızdır. Hizmette, sosyal ilişkilerde bir ayrım yapmamız asla söz konusu değildir. Bu konuda bundan öncesinde müsamaha göstermediğim gibi bundan sonra da müsamaha göstermem söz konusu değildir." diye konuştu.

Trabzon'da gerçekleştirdikleri yatırımlara da dikkat çeken Gümrükçüoğlu, kentte devam eden projeler hakkında da bilgilendirmede bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber