Gümrükçüoğlu "Kamu bize ders verdi"

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantıları devam ediyor.

Gümrükçüoğlu "Kamu bize ders verdi"

Toplantıda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Meydan parkında bulunan çay bahçelerinde oluşan fiyat farkı üzerine açıklamalarda bulundu. 

Başkan Gümrükçüoğlu, “Park içinde bulunan çay bahçelerinin olduğu kısmı dönüşüm çalışması kapsamında 2 bölüme ayırdık ve kiraya verdik. Çayı kahvenin ücretini biz tespit etme hakkına sahip değiliz. Kendisi esnaf odasına müracaat ediyor. Burada belirlenen tarifeyi biz kabul edersek geçerli oluyor. Burada çay 2 TL olarak belirlendi. Bu yazıldı çizildi. Buna belediye müsaade ediliyor dendi ancak bizimle alakalı bir şey yok. Geçtiğimiz süreç içinde bir taraf kirasını veremedi. Biz tahliye davası açtık. Tahliye oldu. Baştan beri 2TL çay fiyatı uygulayan kuruluşlardan bir tarafı kaldı. Daha sonra huzursuz olan konuşmalar oldu. Sonra biz boş olan tarafı biz kendimiz yaptık. Kiracı taraf 2 TL alırken Belediye tarafı 1 TL alıyor. Çayın 1 TL olmasına rağmen bizim taraf daha boş diğer taraf daha dolu. Aslında kamu bize ders verdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber