Genç raketler büyüledi 

Trabzon'da yapılan ANALİG Masa Tenisi Final maçlarında nefesler kesildi 

Genç raketler büyüledi 

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Masa Tenisi Final maçları Trabzon'da yapıldı. Bayanlarda Bursa, erkeklerde ise İstanbul-Avrupa takımı şampiyon oldu. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün organize ettiği final maçları, 19 Mayıs Spor Salonunda yapıldı. Önce il, sonra da bölgelerinde dereceye giren toplam 16 takımın katıldığı şampiyona nefes kesen maçlara sahne oldu. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, gençlerin bu tür organizasyonların içinde olmasının mutluluk verici olduğunun altını çizdi, "Ayrıca geleceğimizin teminatı olan birbirinden yetenekli gençlerimizin, derslerinin yanı sıra sporda da bu denli başarılı olmaları gurur vesilesidir" diye konuştu. 

8 takımın yer aldığı bayan kategorisinde Bursa ekibi birinci oldu. Kocaeli ikinci, Çorum takımı da üçünc üçüncülüğü elde etti. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan erkekler kategorisinde ise İstanbul-Avrupa takımı, şampiyonluk kupasına uzandı. 8 erkek takımın yer aldığı turnuvada Isparta ikinci, İstanbul-Anadolu takımı da üçüncü oldu. Dereceye giren ekiplere ödüllerini İl Müdürü Öztürk verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler