Emniyet Müdürü Çevik’ten bayram mesajı

Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik Bayram mesajı yayınladı.

Emniyet Müdürü Çevik’ten bayram mesajı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Çevik mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Çok Kıymetli Trabzonlu Hemşehrilerimiz!!!

Birlik, Beraberlik, Yardımseverlik ve Hoşgörünün en güzel şekilde idrak edildiği Kurban Bayramına bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakka sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

İlimizde, halkımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi için, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğümüzce, tüm emniyet tedbirleri alınmış olup, Polisimiz 24 Saat görevi başında olacaktır. Yaşanabilecek her türlü Asayiş, Güvenlik ve Trafik ile ve yardım ilgili ihbar, şikâyet talepleri için 155 Polis imdat hattı her an hizmetinizde olacaktır.

Bu duygu düşüncelerle; başta Trabzonlu Hemşehrilerimiz olmak üzere, Ülkemizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Şehitlerimizi Rahmetle, Gazilerimizi Minnetle Yâd ediyor, Bayramın Tüm İslam Âlemine huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allahtan Niyaz ediyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber