Eğitim Bir Sen'den Mehmetçiğe destek

Eğitim Bir Sen üyeleri açtıkları kermesten elde ettikleri geliri Mehmetçiğe bağışladı.

Eğitim Bir Sen'den Mehmetçiğe destek

Eğitim Bir Sen 2’nolu Şube Yönetim Kurulu ve üyeleri KTÜ’de evde ürettikleri ürünleri kermes açarak satıp, elde ettikleri geliri Mehmetçiğe bağışladılar.


Şube Başkanı Aykut Çanakçı, kermese olan büyük ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Şanlı ordumuz, Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı harekâtını zaferle taçlandırmış, mazlumun yanında zalimlerin karşısında olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Hedefte Allah rızası, vatan millet olduğu zaman önüne çıkan ateşi bile yarıp geçen yiğitler, savaş alanında, hem savaş sanatı dersi hem de insanlık dersi vererek bir tek sivilin burnunun bile kanamasına müsaade etmemiştir. Tüfeğine yâr mezarına bahar diyen Mehmetçiklerimizle ne kadar övünsek azdır. Eğitim bir sen 2’nolu şube olarak düzenlediğimiz bu kermesin tüm gelirlerini Afrin kahramanlarına Mehmetçik Vakfı’na bağışlıyoruz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Eğitim bir sen 2’nolu şube yönetim kurulu” dedi.

Eğitim Bir Sen'den Mehmetçiğe destek

Eğitim Bir Sen'den Mehmetçiğe destek
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler