Dernekpazarlılardan Gümrükçüoğlu'na ziyaret
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ve Dernekpazarı’nın mahalle muhtarlarını makamında kabul etti.
Yayınlanma:
Başkan Gümrükçüoğlu, Dernekpazarı’nda sürdürülen ve planlanan çalışmalar hakkında misafirlerini bilgilendirirken, “Her ilçemizde olduğu gibi Dernekpazarı’mızda da ciddi çalışmalara imza atıyoruz. Muhtarlarımızla, halkımızla el ele omuz omuza çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Başkan Aşık ve mahalle muhtarları ise yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.
Başkan Aşık ve mahalle muhtarları ise yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Trabzon
