Cumhurbaşkanı Erdoğan Tonya'da

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan Trabzon'un Tonya ilçesinde coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tonya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin ve Rize'de yaptığı toplu açılışların ardından bugün de Trabzon'da toplu açılış töreninde konuşacak. Törenden önce Trabzon'nun Tonya ilçesine ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bir otel açılışına katılacak. 

Otelin bulunduğu yaylaya hareketinde önce tonya ilçe merkezini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Sevgi gösterileri arasında yaylaya hareket ederken aracından vatandaşları selamladı ve yolu üzerinde kendini bekleyen vatandaşlarla da bir müddet sohbet etti. 

Daha sonra kurulan stantta otel açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tonya'da

"TALİMATI VERDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada “Her girişimci bu tür yerlere adım atmıyor. Atilla kardeşim bu yaylada tüm yaylalara örnek olacak bir adım attı. Gelin buna bakın ona göre yapın. Yaylalarımız tarumar olmasın. Doğalgaz meselesi var. Onu da hallettiğinde çok daha güzel olacak. Doğalgaz olunca işleri daha kolay olacak. Bu yatırım bu arazide çok çok önemli. Buraya yarından itibaren müşteriler kamaya başladığında Karadeniz yaylaların örnek teşkil edecek. Kazancınız bol olsun. Bizlerde inşallah elimizden gelen desteği vereceğiz. Tonya’dan burası 25 kilometre. Ulaşım zaman alıyor. Buraya en kısa zamanda bir helikopter pisti yapmamız lazım. Bizde iki helikopterin ineceği yer olsa buraya inerdik. Bu işaret fişeğini bugün yakmış olalım. Ulaştırma bakanımız burada bu işlerin piri. Bu adımları atmamız lazım. Turizmde bu yıl çok iyi oldu. 52 Milyon turisti ülkemizde ağırlıyoruz. Doğu Karadeniz turist kaynıyor. Bu yayladaki konaklama başka olacak ama Trabzon merkezdeki otellerimizi artırmamız lazım. Turistler çok daha fazla gelecek. Allah yardımcınız olsun. Tüm turizm girişimcilerine örnek olsun. Hayırlı olsun.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tonya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tonya'da

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber