Cumhurbaşkanı Erdoğan Akyazı Stadı ile o projeleri de açacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan pazar günü Akyazı Stadı ile bir çok projeyi daha açacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akyazı Stadı ile o projeleri de açacak!
Haber61 - Haber Servisi - Trabzonspor'un yeni mabedi Akyazı Stadının açılışı için Trabzon'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akyazı Stadı ile birlikte bir çok projeyi de hizmete sokacak.

Akyazı Stadı'nın açılış töreni sırasında toplu açılış töreni düzenlenerek Trabzon'da yapımı tamamlanan bir çok proje hizmete sunulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da toplu açılış töreni kapsamında "Diş Hastanesi, SGK Binası, Vakıf, Aile Politikalar Bakanlığı binası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı binası, Of Gençlik Merkezi, Yurt, Söğütlü İlkokulu, Ortahisar İlkokulu, Maçka İmam Hatip, Geçici Hayvan Bakım Evi, Uzungöl Tabiat Parkı, 
KTÜ Edebiyat Fakültesi, Spor Temalı Park, Osmanlı Cami yeni Kuran Kursu, İçme Suyu Projesi, Kanalizasyon Projeleri, Yeşilyalı Belediye binasından TİSKİ Binasına dönülmesi, Akçatepe Dağ Evi, Orta Mahalle Tarihi Konak, Akçaabat Balık Pazarı, Mustafa Cumhur Parkı, Sürmene'deki yatırımlar"ı da açacak.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber