Çoruh Edaş ile muhtarların toplantısından bu numara çıktı

Özelleşme sonrası bölge insanına kaliteli ve kesintisiz enerji sunma hedefi ile çalışmalarını sürdüren ÇORUH EDAŞ, muhtarların talep ve tavsiyelerinin kendilerini için önemli olduğunu belirterek Ortahisar Mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ortahisar

Çoruh Edaş ile muhtarların toplantısından bu numara çıktı

Özelleşme sonrası bölge insanına kaliteli ve kesintisiz enerji sunma hedefi ile çalışmalarını sürdüren ÇORUH EDAŞ, muhtarların talep ve tavsiyelerinin kendilerini için önemli olduğunu belirterek Ortahisar Mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Ortahisar Belediye binasında düzenlenen toplantıya Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Çoruh Edaş Genel Müdürü Ömer Kandemir Şirket Müdürü Mehmet Aydın Trabzon İl Müdürü Ahmet Atmaca Grup Şefleri ve 50’yi aşkın muhtar katıldı.

Muhtarlar federasyonu Başkanı Bekir Aktürk tarafından yapılan açılış konuşması ardından söz alan Şirket Genel Müdürü Ömer Kandemir, “Bu tarz toplantıların dağıtım sorumluluğumuzdaki tüm bölgelerimizde devam edeceğini belirtti.  Ayrıca elektrikle ilgili her türlü talebin şirketimiz açısından önem arz ettiğini, sahadan alınan bilgiler doğrultusunda yatırım planlarına yön verdiklerini ifade etti. Aydınlatma yatırımları ile ilgili muhtarlardan gelen sorulara; Aydınlatılacak sahaların tespitinde muhtarlarımızın talepleri ve şirketimizce yapılan saha çalışmaları neticesinde karar verildiğini, ancak Valiliklerde bulunan Aydınlatma komisyonunun nihai kararı ile yatırım programına alınabildiğine dikkat çekti. Trabzon iline yapılan yatırımların önceki yıllara göre  artış gösterdiğini, önceki yıllarla kıyaslandığında arıza oranların önemli oranda düştüğünü, yatırımdan kaynaklı planlı kesintilerin arıza olarak algılanmamasını bu kesintilerin de muhtarlara sms le bildirileceğini söyledi.

4449186 numaralı çağrı merkezinin 7/24 saat hizmet verdiğini, mutlaka talep ve şikayetlerin bu kanaldan yapılması gerektiğini, çalışanlarımızla birebir konuşulan sorunların genellikle yanlış çözüm oluşturduğunu ve kayıt altına alınamadığı için hizmet kalitesini azalttığını söyleyerek çağrı merkezinin hayati önem kazandığına dikkat çekti.

Çoruh elektrik dağıtım şirketinin faaliyetlerinin mutlaka kamu yöneticileri olan muhtarlarımızla koordinasyon içinde olması gerektiğini söyleyen Kandemir, bundan sonraki süreç te İlçe Belediyelerimizin önderliğinde muhtarlarımızla bu tarz toplantıların tüm bölgede devam edileceği belirtildi.

Muhtarlarımızla daha iyi iletişime geçebilmek için tüm bölge muhtarlarımızın iletişim bilgileri sisteme kaydedilmiştir ve muhtarımız çağrı merkezimizi aradığında bekleme yapmaksızın ilk sırada çağrısının karşılandığını belirtti. İlçe Belediyelerimizin önderliğinde muhtarlarımızı yerinde ziyaret ederek bu tarz toplantıların koordineli bir şekilde tüm bölgede devam edileceği belirtildi.

Ortahisar Belediye başkanı Av. Ahmet Metin Genç, “Kamu hizmeti ifa ederken koordinasyonun iyi olması gerekir ki hizmet akışı da daha iyi olsun. Bugün ki toplantımızda elektrikle ilgili sorunları istişare etmek, daha detaya inmektir. Amacımız vatandaşlarımıza hizmetlerimizi daha hızlı ve daha ulaştırmaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber