CHP İl Başkanından Kınalı'ya tepki!

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Seyfullah Kınalı'yı, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik'e saygısızlık yaptığını söyleyerek kınadı.

CHP İl Başkanından Kınalı'ya tepki!
CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Abidin Çelik’in sözünü kesen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’ya sert çıktı. 

Düzköy Belediye Başkan'ı Abidin Çelik'in Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı'nda ilçenin sorunlarını anlatırken konuşmasının Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı tarafından kesilmesine CHP'li Güngör tepki gösterdi.

Güngör, çirkin davranışı halkın oyuyla seçilmiş başkana yapılan bir saygısızlık olarak niteleyerek Seyfullah Kınalı'yı kınadı. "Bir belediye Başkan'ı sorunlarını nerede çözecek ve dile getirecek" diyen Güngör, "CHP her zaman Başkan'ının yanındadır. Abidin Çelik'e yapılmış olan bu çirkin davranışı partimize yapılmış sayarız. Başkan'ımızın sözünü keseceklerine, ayrımcılık yapmasınlar. Büyükşehir Belediyesi Düzköy'e üvey evlat muamelesi yapmasın" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler