CHP danışma kurulunda konuşmak istedi disipline sevk edildi

CHP Trabzon'da danışma kurulunda konuşmak istedi disipline sevk edildi.

CHP danışma kurulunda konuşmak istedi disipline sevk edildi

Haber61/Haber Servisi

CHP Trabzon’da İlçe Danışma Kurulu’ndaki kriz sürüyor.

CHP’nin Yeni Cuma Mahalle eski Temsilcisi Ali Ayaz, CHP Danışma Kurulu toplantısında basına kapalı bölümde partisinin 24 Haziran sonuçlarını değerlendirmek için kürsüye çıkmak istemişti.

Trabzon il ve ilçe yönetimine karşı 24 Haziran öncesi seçim çalışmalarında eksik kaldıkları ve zayıf kaldıkları yönünde eleştirileri olan Ali Ayaz, kürsüye çıkmasına rağmen Divan Başkanı Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu tarafından susturuldu. “Seni disipline verdik konuşamazsın” diyerek kürsüden Ayaz’ı indirmişti. Bu kriz yine disiplinle sonuçlandı. Ali Ayaz tedbirli olarak disipline gönderildiği öğrenildi.

Ali Ayaz konuyla ilgili, “Beni kendilerine rakip gördüklerinden susturmaya kalktılar. Ben mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim” dedi. CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu suskunluğunu koruyor. CHP Trabzon kulislerinde geçen bir başka iddia ise İl Başkanı Güzide Uzun tarafından görevden alınan Yomra İlçe Başkanı İnci Salihoğlu Atasoy’un görevine tekrar iade edilece. CHP Genel Merkezi bu konuda görevi iade kararı aldığı, görevden alma kararının doğru olmadığı yönüne görüş bildirdiği başkent kulislerinden gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber