Büyükşehir Çaykara ve Yomra'da yol yapıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına Yomra ve Çaykara'da devam ediyor.

Büyükşehir Çaykara ve Yomra'da yol yapıyor

Trabzon’da yol asfaltlama, betonlama, yol bakım ve onarım çalışmalarının yanında temizlik işlerine de özel önem veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il sınırları içerisinde bulunan yolların kanal temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Çaykara ilçesinde Uzungöl ile Demirkapı mahalleleri arasında bulunan yol hattının bakımı ve kanal açma çalışmalarının yanısıra, Yomra ilçesinde bulunan Kaşüstü Hastanesi yol güzarhanında da yol bakım, onarım ve parke düzenle çalışmalarına devam ediliyor. Ayrıca asfaltlama çalışmalarına da hız verilirken  Akçaabat ilçesi Mersin Mahallesi Taşlıca mevkii ve Ortahisar ilçesi Pelitli Mahallesi TOKİ evleri yolları da asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Trabzon’un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi’nde de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol beton, asfalt ve perde duvar çalışmaları mahalle halkı tarafından memnuniyet ile karşılandı. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirten Muhtar Dursun Ali Musaoğlu, “Hizmetlerinden dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Mahalle halkımız yapılan çalışmalardan oldukça memnun. Ne zaman bir isteğimizi iletsek Sayın Başkanımız yerine getiriyor. Hizmetlerin bundan sonra da devam etmesi temennisiyle saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber