Büyükşehir Belediyesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleşti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bayramı’n ilk gününde bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleşti

Haber61 - Haber Servisi

Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte Trabzon’da bayram coşkusu yaşanıyor. İlk bayramlaşma törenini de bayramın birinci günü saat 10.00’da büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdi. Meydan Parkı2nda bulunan belediye binası önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine halk büyük ilgi gösterdi.

Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,Milletvekilleri Salih Cora, Muhammet Balta, Adnan Günnar, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Vali İsmail Ustaoğlu katılarak vatandaşlarla bayramlaştılar.

Bayramlaşmanın sürpriz ismi ise İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs oldu. Örs Bakan Turhan dahil tüm AK Parti Milletvekilleriyle bayramlaştıktan sonra Muhammet Balta ve Adnan Günnar’ın arasında sıraya girerek vatandaşlarla bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber