Büyükşehir Başkanvekili acı gerçeği böyle açıkladı;  Trabzon’a ‘acil yol’ lazım!

Trabzon'da 15 dakikalık sağanak yağmurun şehri kilitlemesi belediye meclisinde gündeme geldi.

Büyükşehir Başkanvekili acı gerçeği böyle açıkladı;  Trabzon’a ‘acil yol’ lazım!

Haber61/Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında dünkü aşırı yağmur gündeme geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yerine vekalet eden birinci başkan vekili Atilla Ataman, dünkü yağmuru, “Kısa süreli felaket” olarak niteledi.

“Dünkü yağmurda görev alan, belediye personelimiz, emniyet personelimize yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkürü borç biliyoruz” diyen Ataman, “Aynı zamanda yaşananları da sorgulama işindede olmalıyız. Dün doğudan batıya kentte  yağmur nedeniyle yaşanan sorunları çözmek için gidip gelmekte ekiplerimiz güçlük çekti. Trafik sıkışıklığında sorun yaşayıp yolda kalanlar oldu. Demekki şehrin yollarına acil olaylar için bir yol gerekiyor. Bu yola ciddi manada ihtiyacımız var. Yeni yapılan yollarda bu acil yol kullanılabilir” dedi.

FORUM’U NEDEN SU BASTIĞINI AÇIKLADI

Forum AVM’nin çatısının çökmesi nedeniyle yapılan eleştirilere cevap veren Ataman,”Bizzat gidip kendim baktım. Yıllara dayalı yıpranma ve yanlış yapımdan dolayı tavandaki alçıpanın kendisini bırakması sonucu çökme oluşmuştur. Belediye Orada yapım hatasından oluşan bir durumdur. “Forum’u su bastı” gibi değerlendirmeler doğru değil. Belediye hizmetlerinden kaynaklanan bir durum oluşmamıştır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber