Bekir Aktürk: Uyuştucu ile mücadelede Bakanımızla beraberiz

Trabzon Milletvekili ve İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun emniyet güçlerine ithafen  “Okul önlerinde uyuşturucu satıcısı yakaladığınızda ayaklarını kırın” söyleminin ardından harekete geçen Trabzon muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk önümüzdeki ay geniş katılımlı bir seminer düzenleyerek uyuşturucu ile mücadele de muhtarları bilgilendirecek.

Bekir Aktürk: Uyuştucu ile mücadelede Bakanımızla beraberiz

Konferansa İçişleri bakanı Süleyman Soylu ve Enerji bakanı Berat Albayrak'ı da davet edeceğini belirten Aktürk,  Karadeniz Teknik Üniversitesinde konusunda uzman öğretim üyelerinin konuşmacı olarak katılacağını söyledi.  

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk Uyuşturucunun ülkemiz için çok büyük bir bela olduğunu ve terör örgütü Pkk ile eş değerde zararlı olduğunu ifade ederek “Sayın bakanımız Süleyman Soylu uyuşturucu ile mücadelede ne kadar kararlı olduğunu yaptığı konuşmalar da ve icraatlarında tüm Türkiye ye gösteriyor. Biz de uyuşturucu satıcısı ile terör örgütü mensubunun birbirinden farksız olduğunu düşünüyoruz. Okul önlerinde küçük çocuklara uyuşturucu satanlar bizim gözümüzde de dünyanın en aşağılık insanıdır. Biz muhtarlar olarak bu mücadele de en aktif şekilde olacağız. Biz de bakanımız gibi aynı kararlılık da uyuşturucu ile mücadele içindeyiz. Emniyet güçlerimizle el ele omuz omuzayız. Her konuda olduğu gibi uyuşturucu ile mücadele de de İçişleri bakanımız Süleyman Soylu’nun yanında ve destekçiyiz” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber