Başkan Adayı Sarıalioğlu son sürat geliyor

Başkan adayı Semih Sarıalioğlu doludizgin geliyor.

Başkan Adayı Sarıalioğlu son sürat geliyor

Trabzon İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yarın yapılacak seçimleri öncesinde Başkan adayı Semih Sarıalioğlu ve yönetim kurulu çalışmalarına son sürat devam ediyor.


Sarıalioğlu yaptığı açıklamada, “Hepinize destekleriniz için şükranlarımı sunuyorum Allah sizden razı olsun. Ulaşmak isteyip de ulaşamadığım kıymetli üyelerimden özür diliyorum. Bu bahane değildir, ulaşmak için çok çaba sarf ettim, birçoğunuzu da ulaşamadım. Alt yapı hazırlıklarımızın analizlerini yaptık, istişarelerimizi yaptık, genç, dinamik bir ekibimizle bugün burada huzurlarınızdayız. Biz üyelerimizle bir araya geldik. Yapılmayanlardan vaz geçelim. Odamızı teknoloji ile buluşturacağım. Vatandaşımız artık telefonlarında ki internetlerinden teknolojiyi kullanarak ihtiyacını karşılıyor. Teknolojiyi çok iyi kullanacağız. Oda bünyemizin internet sitesi olacak. Zamanımız kısıtlı projelerimizin hepsini buradan anlatmaya zamanım yok. Koltuktan güç alanların altından sandalyeyi çekmeliyiz ki projelerimizi uygulayalım." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber