Bakan Turhan Trabzon'dan açıkladı "Bize saldıranlar daha çok hasar aldı"

Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon'da yapılan bayramlaşma töreninin ardından açıklamalarda bulundu.

Bakan Turhan Trabzon'dan açıkladı "Bize saldıranlar daha çok hasar aldı"

Kurban Bayramının ikinci gününde Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Meydan Parkı'ndaki binasında gerçekleşen Protkol ve vatandaş bayramlaşmasına Ulaştırma bakanı Mehmet Cahit Turhan da katıldı.

Bakan Turhan bayramlaşma sonrası yaptığı konuşmada herkesin bayramıı yeniden kutlayıp ülkemize yapılan ekonomik saldırının az hasarla atlatıldığını belirtti ve saldıranların daha çok hasar gördüğünü belşirtti.

İşte Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın açıklamaları;

Yeni başkanlık sisteminde bana tebliğ edilen bakanlık görevinden sonra ilk defa bir bayram ziyaretinde sizlerle beraber olmaktan memnuniyet duyurorum. Bayramınız mübarek olsun. Daha önce Trabzon'a 2 defa geldim. ilki rize de yaşanan sel felaketi diğeri Sayın Cumhurbaşkanımız ile şehrimize geldik. Bayram vesilesiyle de olsa sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Bayramlar paylaşmaktır, bayramlar dargınlıkları gidermektir. Sevgi saygı ölçüsü içerisinde insanlarla uçaklaşmaktır. Biz de bundan sonra dargınlıklarımızı kırgınlıklarımızı insanlar olarak, davasını bu asil davanın içindeki bireyler olarak bundan sonra inşallah hep beraber yürüteceğiz. Ülkemiz kötü günlerden geçiyor. Bu millet tarih boyunca büyük badireler atlattı ancak çağımızın yöntemleriyle yapılan savaşa karşı devlet şuuru ile mücadele etmeye devam ediyoruz. Biliyorunuz bundan bir iki hafta önce ülkemize dünyadaki bazı finans kuruluşları tarafından bir taarruz gerçekleşti. Bu taaruz hükümetimiz başta sayın başkanımızın iradesi ile hemşehrimiz olan maliye bakanımız ile birlikte hasarsız olarak atlatıldı. Saldırıyı yapanlar daha ağır hasarlar alarak geriçevirdi. Tarihten ders almayanlar bu saldırılara devam edeceklaer. Yeterki bir birimize destek olalım.

Sınırlarımızın ötesinde güvenlik güçlerimiz, yırt dışı ve yurt içi opaerasyonlarda büyük bir mücadele veriyor. Şuanda içişleri bakanımız sınırda. Orada askerlerşimize destek veriyor. Bizde sizlerle beraberiz ve bu mücadeleyi hep b eraber sürüüreceğiz. Artık ülkemiz kendi karalarını alarak gerçekleştirebilecek bir poızisyondadır. Bunda en büyük başarı Liderimiz , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun sağlam iradesidie. Biz de onun ekibinde olanlar olarak ona yardımcı olmalıyız. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber