Bakan Cahit Turhan Şalpazarı'nda: "Cumhur ittifak'ı Milli bir cephedir"

Bakan Cahit Turhan Şalpazarı'nda vatandaşlara seslendi.

Bakan Cahit Turhan Şalpazarı'nda: "Cumhur ittifak'ı Milli bir cephedir"

Haber61 - Haber Servisi - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Şalpazarı'nda vatandaşlara seslendi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Bu sabah Trabzon’a geldik. Muhtarlarımızla birlikte istişare toplantısı yaptık. Tonya’ya gittik hemşerilerimiz bize coşkuyla karşıladı. Şimdi de Ağasar’dayız. Ağasar’ın dereleri farklı akıyor. Coşkulu ve Kükremiş şekilde. Önümüzde bir seçim var. Yerel yönetim seçimleri. Siyasette hizmet insanların yerel yönetimlerle kendi yaşadıkları alanları planlayan liyakatli kişilerle birlikte olur. Bugüne kadar Belediye Hizmetlerinde değişim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir Belediyesinde başlattığı ihtilalle başladı. Oradan Başlayan hizmet kervanı milletimizin şahsına olan güveni ve inancıyla Ankara’ya onu taşıdı. Biz diyoruz ki insanlara hizmet belediyelerle liyakatli proje üreten insanlarla olur. Biz bugün bu hizmet anlayışıyla hizmet edeceğiz.

Ülkemizin geleceği üzerindeki tehditlere karşı bu ittifak kuruldu. Milli bir cephedir. Bu ülke için tezgah oyun kuranlardan medet uman siyasi erklerden korunmak için kurulmuş bir ittifaktır. İnsanlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak beklentilerini karşılamak için işi ehline vereceğiz. Yoksa mazeret anlatmaktan başka yalan dolan, sabah ne mazeret uyduracağım diye insanlarla baş başa kalırsınız. İnsanlarımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakışıklı olduğu için değil, söylediğini yaptığı için oy veriyor. Bu ülkede 2 Binli yıllardan önce kalan siyasi anlayışla konuşan siyasiler var. Bu ülkede Ak Parti 17 yılda ne yaptı diyenler var. Gözüne dizine durdun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber