Ayhan Taflan: Babadan gördük, alaylıyız

Seçim öncesinde mevcut başkan Taflan açıklamalarda bulundu

Ayhan Taflan: Babadan gördük, alaylıyız
Trabzon İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yarın yapılacak seçimleri öncesinde mevcut başkan ve yeniden başkan adayı olan Ayhan Taflan açıklamalarda bulundu

37 yıldır mesleğin içerisinde olduğunu söyleyen Kaplan, “ Rahmetli babamın 63 yıl önce kurduğu inşaat emlak firmasında 37 yıldır yöneticilik yapıyorum. Sekiz yıldır İnşaatçılar Odası başkanı, 12 yıldır Faal Emlakçılar Derneği Başkanı,  dokuz yıldır Türkiye Emlak Müşavirler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve dört yıldır da TSOB yönetim kurulu üyesiyim. Yıllardır bu sektörün içindeyim. Kısacası, babadan gördük, alaylıyız.” İfadelerini kullandı.

Başkanlığı süresince 8 yıldır yaptığı hizmetleri esnafın çok iyi bildiğini kaydeden Kaplan “ Yarın yaşanacak olan seçimde beş aday da çıkabilir. Demokratik haktır, bunlar olabilir. Adayların çok olması hareketlilik getirir, kaliteyi arttırır. Adayların karşılıklı olarak daha dikkatli ve özenli söylemlerde bulunması iyi olacaktır.”  dedi.

İnşaatçılar odası başkanı olarak kendisine gelen herhangi birisine yardımcı olmadığını ispatlayan olursa adaylıktan çekileceğini dile getiren Kaplan “ Ben bu sektöre yıllarımı verdim.  İşimi gücümü bırakıp, düzenimi bozup karşılıksız esnafın peşinde koştum. Eğer birisi ben “Ayhan Taflan’a gittim ama benle ilgilenmedi işimi çözmedik” desin Allah’ın adına yemin ederim adaylıktan çekilirim. Çünkü ben elimden geldiği, gücümün yettiğince herkese destek oldum. Onların hakkını savunmak adına uzanamadığım yerler oldu, bunlar Ankara’da bakanlıklar ve mevzuatlar, yasalardır. Arkamda olan yüzlerce esnaf vardı hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Meslektaşlarına hizmet etmeyi sürdürmek istediğini söyleyen Kaplan sözlerini şöyle tamamladı.

Bizim görevimiz esnafın haklarını koruyup kollamaktır. Vatandaşın haklarını da koruyup kollamaktır. Hiçbir menfaat beklemeden görevimi yaptım. Allah bize fırsatçılığı nasip etmesin. Koltuk sevdalısı değiliz. Bu şehirde yaşayan biri olarak istediğim, anlım açık yüzüm pak başım dik yürümektir. Bu görevleri herkes gibi ben de bırakacağım. Önemli olan bıraktıktan sonra birbirimizden selam alıp vermektir. Derdimiz koltuk ya da makam değil, derdimiz esnafımıza Trabzon’umuza daha güzel hizmetler yapabilmektir
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler