ASKON'dan polise ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Güvenlik güçlerini ziyaret etti.

ASKON'dan polise ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Yılmaz Karadeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri İstanbul’da gerçekleşen ve çok sayıda polisin ve sivilin şehit olduğu hain terör saldırısı sonrası Trabzon’da güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Taksim Polis Merkezi Amirliği ve Çarşı Polis Merkezi Amirliğini ziyaret gerçekleştiren ASKON üyeleri teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Yılmaz Karadeniz ziyaretlerde birlik mesajı verdi. Karadeniz yaptığı açıklamada; “Allah bu günleri bu şekilde göstermesin acı olayları yaşatmasın. Şehit olan kardeşlerimizi Allah rahmet etsin. Amacımız iş adamları olarak bir araya gelip moral edinmektir. Türkiye şuan da çok zorlu süreçten geçiyor. Bu günlerde etrafımız da komşu olan devletlerle olan sıkıntıları görüyoruz. Halk olarak dil, din, ırk ayrımı gözetmeden hiçbir siyasi görüş gözetmeden, bütün halk olarak tek vücut olmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Onun için tek vücut olmalıyız beraber olmalıyız. Birbirimizi muhafaza etmeliyiz. Bir şekilde onların bertaraf edilmesi için biz iş adamları olarak bütün desteğimizle sizin yanınızdayız. Muhakkak devletimize desteğimiz olacaktır.  İstanbul ve Kayseri’de gerçekleşen terör saldırılarını kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, Türk Milletine başsağlığı diliyoruz” dedi.

ASKON'dan polise ziyaret

AYNI ZİNCİRİN HALKALARIYIZ

Çarşı Polis Merkezi Amirliği Komiseri Bayram Ali Çebi ise teşekkür ederek; “Bu ziyaretlerin sürekli olmasını diliyoruz. Biz her zaman halkımızın yanında halkımızda her zaman bizim yanımızda bunu biliyoruz. Biz halk için varız halkta bizim için var. Bir zincirin halkası gibiyiz biz” şeklinde konuştu.

Taksim Polis Merkezi Amirliği Komiseri Oğulcan Aydın ise ziyaretlerinden dolayı ASKON üyelerine teşekkür etti. Bir ve beraber olunması gerektiğini ifade etti.
 
ASKON'dan polise ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber