Ahmet Metin Genç'ten o açıklamalara tepki!

Rizespor'un küme düşmesi sonrasında Trabzonspor'un şike yaptığı iftiralarıyla kendi eksikliklerini Trabzonspor'a yüklemeye çalışanlara bir tepki de Ahmet Metin Genç'ten geldi.

Ahmet Metin Genç'ten o açıklamalara tepki!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Rizespor'un küme düşmesinin ardından Rize cephesinden gerek yazılı ve görsel medya ve gerekse sosyal medya yoluyla yapılan açıklamaların yakışıksız ve haddini aşan açıklamalar olduğunu söyledi.


Rizespor'un ligden düşmesine üzüldüğünü ifade eden başkan Genç, "Ancak Rize cephesinden teknik direktör, kulüp başkanı ve belediye başkanının yakışıksız ve haddini aşan açıklamalarıyla üzüntümüz bir kat daha artmıştır. Her şeyden önce idari görevde bulunanların bulundukları makam gereği daha sorumlu davranmaları ve kamuoyunda infiale sebep verecek söylemlerden kaçınmaları gerektiğinin altını çizmek isterim. Dost ve kardeş iki şehrin iki güzide takımının dostlukları sadece bugüne münhasır değildir. Dün olduğu gibi, bugün de yarın da bu dostluk devam edegelecektir. Ne 34 haftalık lig maratonundaki başarısızlığına bahane arayan ve bu başarısızlığı örtbas etmeye çalışan teknik direktör bu gerçeği değiştirebilir. Ne kulüp başkanı ne de belediye başkanı kardeş iki şehrin dostluğuna son verebilir. Spor sahada oynanır ve neticeleri de sahada alınır. Alınan netice bir maçın değil 34 haftalık uzun soluklu bir maratonun sonucudur. Bir maçla ne küme düşülür ne de şampiyon olunur. Rizespor'un küme düşmesine üzüntümü bir kez daha yinelerken bu hazin sonun sorumlularının hesap vermesi gerekirken hedef saptırıcı açıklamalarla aklanma derdi taşıdıklarını görüyoruz. Bir başka aklanma telaşı da kendi üzerindeki şike damgasını atamayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı sarmış durumda. Yıldırım'a 2010-2011 sezonunda nasıl şampiyon olduklarını hatırlatmamıza gerek var mı? Herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Trabzonspor gibi geçmişi tertemiz bir kulübün değil şike yapması, şike iması bile kabul edilebilecek cinsten değildir. Trabzonspor her zaman onuru ve şerefiyle mücadelesini sürdürmüş, sürdürmeye de devam edecektir." açıklamasında bulundu.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber