Ahmet Metin Genç: Önümüzde büyük bir fırsat var!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Fatih Mahallesi'nde kadınlarla bir arayageldi.

Ahmet Metin Genç: Önümüzde büyük bir fırsat var!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Fatih Mahallesi’nde kadınlarla bir araya geldi.

Kadınlara hitap eden Başkan Genç şöyle konuştu: “Dava olarak bu memlekete hizmet eden, emek veren, fedakârca çalışan tüm teşkilatlarımız ve özellikle kadın kollarımızla birlikte Allah’ın izniyle bugünlere kadar geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu hizmet kervanına katıldık. Bundan sonra da Allah bize bu güzel topraklara hizmet etmeyi nasip etsin. Ortahisar kurucu belediye başkanı olarak Allah bize beş yıl boyunca hizmet etmeyi nasip etti. Ve Cumhurbaşkanımız tarafından tekrar belediye başkanlığına aday olarak gösterildik. 

Bizden önce de siyasi görüşü ne olursa olsun bu şehre hizmet eden herkesten Allah razı olsun. İnşallah biz de güzel hizmetler yaparız ve yarın güzel sözlerle anılırız. Maksat Allah’ın rızasını kazanarak ömrümüz boyunca güzel hizmet yapabilmek. İnşallah güzel bir şekilde anılanlardan oluruz. 

Şu anda geldiğimiz nokta itibarıyla 15 yıl boyunca hep ileriye doğru yükselen bir Türkiye var. Eskiden düveli muazzama olarak anılan güçler şimdi de aynı şekilde ülkemizin birliğine kast ediyorlar. Onlar bugün de birliğimizi, beraberliğimizi bozarak bu toprakları yönetmek iddiasındalar. Ama buna karşı bugün cesurca duran bir Recep Tayyip Erdoğan var. Hak ne ise, doğru ne ise onu söyleyen bir liderimiz var.

Çok şükür Türkiye iyi bir noktada. Ama daha da iyi olmalı. Gayretle olmalı, tevazuyla olmalı. Daha yaşanabilir bir Ortahisar adına elimizden gelen gayreti ortaya koymaya çalıştık. Ama gelinen noktada sorunlarımız yok mu, var tabi ki. Trabzon’da yaşıyoruz, her şey güllük gülistanlık diyemeyiz,  eksiğimiz de var. Sorun varsa, eksik varsa bunu tespit etmek yöneticinin görevidir.

Şehrimizin en önemli sorunlarından bir tanesi de doğalgazın  yaygınlaştırılamamış olmasıdır. Çok şükür bu sorun şehir merkezinde yüzde 85 oranında çözüldü. Bir diğer önemli sorun trafik sorunudur. Hem otopark sorunu var, hem trafik sorunu. Bir diğer sorun istihdam sorunudur. Hükümetimizin en önemli dört bakanı Trabzonlu. Bunu biraz pozitif ayrımcılık olarak kullanmalıyız. Bu dört bakanımızın gücünü alıp hizmet olarak değerlendirmeliyiz. Bu anlamda önümüzde çok büyük fırsat var. 

Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve bütün teşkilatlarımızla bu dönemi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu anlamda gayretli bir şekilde çalışan kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum.“

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber