Ahmet Kurt 15 Temmuz mesajı

Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt 15 Temmuz mesajı

Ahmet Kurt 15 Temmuz mesajı

Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt Trabzon’dan Bir grup şehit yakını ve gaziler ile Cumhurbaşkanlığı davetlisi olarak gittiği külliyeden 15 Temmuz mesajı verdi:

Kurt yayınladığı mesajla şu ifadelere yer verdi;

15 Temmuz cesaret ve bayrağın, tank ve silaha;  hürriyetin, esarete, milletin anarşiye galibiyetinin adıdır. 15 Temmuz bedeldir. Türk milleti ikiye ayrılır. Vatanı için canını ve kanını feda edenler ile feda etmeye hazır olanlar… Bedel ödeyenler ile bedel Ödemeye aday olanlar…Türk Milleti 81 milyon ile vatan için bedel ödeme adayıdır… Türk millleti için vatan kuru bir topraktan ibaret değildir. Türk milleti için toprak anadır, babadır, bayraktır, minaredir. Türk milleti için toprak peygamber diyarına giden yoldur, cennete açılan kapıdır. 15 Temmuz 2016 günü Türkiye'ye en karanlık gecelerinden birini yaşadı. 7 den 70 e 251 can hak batıla galip gelsin diye “feda” dedi ve canları ile bedel ödedi. En karanlık Gece En aydınlık sabaha nasıl ulaşır gösterdi.  Biz de bu gün İl Müdürlüğü olarak Trabzon da 7 den 70 e engelli, yaşlı, çocuk, genç ve kadını ile 251 şehidimizin anısına 251 şehidimizin adı yazılı Türk bayrağı baskılı tişörtümüzle Türk bayrağımızın altında, “Söz konusu vatansa bedel için biz de varız.” mesajı vereceğiz. Ayrıca 15 Camide saat 15:00 da 15.000 dondurma ikramımızla anma programı gerçekleştireceğiz.   Türk milletinin esaret altına alınamayacağının son kanıtı olan bu günde sehit yakınları ve gazilerimizle milletin evinde millet ile olmaktan gurur duyuyoruz.  Bu vesile ile Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken; şehitlerimizin emanetlerine hizmetkar olmanın gururu ile şehit annelerimizin ellerinden, şehit çocuklarımızın ise alınlarından öpüyorum… özleminiz, özlemimizdir; acınız, acımızdır… unutmayacağız, unutturmayacağız…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber