Adnan Günnar “Trabzon’da anketlerde yüzde 65 oranına ulaştık” 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar Haber61'in sorularını yanıtladı.

Adnan Günnar “Trabzon’da anketlerde yüzde 65 oranına ulaştık” 

Haber61/Haber Servisi 
AK Parti’ye  belediyecilikte güven var... AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar Haber61’in sorularını yanıtladı.

Seçim çalışmalarınız nasıl gidiyor? 

GAYET GÜZEL GİDİYOR 
Seçim çalışmaları gayet güzel gidiyor. Sahada çok güzel bir ambiyans ile karşı karşıyayız.  Vatandaşımız eğriyi doğruyu ayırt edebilecek noktadadır. Eleştirileri varsa eleştirilerini dinliyoruz.  Önerileri varsa önerilerini alıyoruz ve neticede AK Parti’ye belediyecilikte olan güvenin devam ettiğini gözlemliyoruz. 

BEN GÖREMEDİM

Ekrem İmamoğlu neden gündeminizde? 

Karadenizli birisine HDP’yi her platformda eleştirmek ve gerekli tepkiyi göstermek yakışır.  Ama ben göremedim!
Biz Trabzonlu her görüşten hemşehrimize saygı duyarız. Netice itibariyle de biz Binali Yıldırım’ın İstanbul’da faydalı olacağı düşüncesindeyiz.  İstanbul’un Binali Yıldırım’a ihtiyacı var, İstanbul’un gelişmeye ihtiyacı var.  Biz CHP’li dönemleri çok iyi biliyoruz. Uzun zamandan beri de AK Partili belediyecilikle İstanbul  bugün ki güzel haline kavuştu.  Daha da iyi olabilmesi için yine AK Partili Binali Yıldırım’la beraber  devam etmesinin iyi olacağı kanaatindeyiz. 

YÜZDE 65 ÇIKIYOR

Murat Zorluoğlu anketlerde ne çıkıyor?

Şuanda yapmış olduğumuz anketlerde %65’in üzerinde çıkıyor. Benim beklediğim de bu şekildedir. Tabi bunu daha yukarıya çekmek için çalışacağız. 

Murat Zorluoğlu nasıl bir siyasetçi?

Enteresan şekilde sanki yıllarda beri siyaset yapmış, Siyasetin dokusunu, kumaşının rengini n ne olduğunu bilen birisi.  Aslında bakacak olursak valilik yaparken müsteşar yardımcılığı yaparken zaten siyasetin içerisindeydi.  Bürokrat ama neticede siyasilerle beraber hareket eden bir bürokratik kademeden bahsediyorum. Siyaseti de iyi biliyor. Ayrıca Van gibi bir yerde belediye başkanlığı yaparak ve bunu uzun süre yapması belediyeciliğin siyasi yönü açısından da ona çok şey katmış.   Ben herkese kolay kolay kefil olmayan birisiyim.  Ben Murat Zorluoğlu’nun hem yönetimsel anlamda,  hem bürokratik manada hem de siyasi olarak çok başarılı olacağına inanıyorum.  Trabzon’a çığır açacak projeleri  iyi takip edeceğine inanıyorum. Arkasında 4 bakan, 4 milletvekili  sadece Trabzon’da var.  Bir de iktidar gücü var. Murat Zorluoğlu’nun bu işi başaracağına yürekten inanıyorum.  Kendisine kefilim.  Bunu sahada ve masa başındaki çalışmalarını görünce bir daha teyit ettim. 
Kendisi burada aday olmadan önce Ankara’da araştırdım, Elazığ’dan araştırdım, Van’dan araştırdım. Netice itibariyle şuan ben bu milletin vekiliyim.  Milletin adına karar vereceğim diye kim nerede nasıl, başarılı olabilir mi olamaz mı ? eksikliği varsa dile getirmemiz gerekir.  Ankara’da kendisiyle beraber çalışan bürokratlar,  Elazığ milletvekili ve Elazığ halkından tanıdıklarım, Van milletvekilleri, bürokratlar ve vatandaşların teveccühlü yaklaşımları  beni çok mutlu etti.  Bir insan hem valilik yapacak hem belediye başkanlığı yapacak ve bundan hem vatandaşlar ve hem bürokratlar memnun olacak. Murat Zorluoğlu bunu başardı.  Ben Trabzon’da başarılı olacağına inanıyorum.
Trabzon’a gelen yetkililerimiz buradan moral alarak gittiler. Trabzon’daki coşku, ilgi ve olumlu yaklaşım gelenleri hepsinin moral depolayarak gittiler. Bunu da ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber