TikTok’dan 'YouTube Katıl' benzeri sistem

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, yeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor.

TikTok’dan 'YouTube Katıl' benzeri sistem

TikTok Series isimli özellik sayesinde kullanıcılar ücretli içerik üretebilecek. TikTok içerik üreticilerine özel yeni bir sistem duyurdu. TikTok Series isimli sistem sayesinde içerik üreticileri ücretli olarak video yayınlayabilecek.

Yeni özellik sayesinde, bir seri halinde toplamda 80 videoya kadar paylaşım yapılabiliyor. Videoların uzunluğu ise 20 dakikaya çıkarılmış. Bu videolara kullanıcılar istedikleri ücreti belirleyebiliyor.

TIKTOK SERIES BÜTÜN KULLANICILARA NE ZAMAN SUNULACAK?

YouTube’da bulunan “Katıl” benzeri özellik sayesinde TikTok platformda yer alan içerik üreticilerine bir gelir kaynağı sunuyor. Aynı zamanda firma bu özellik ile birlikte yeni içerik üreticilerini de platforma çekebileceğini düşünüyor.

TikTok Series şimdilik bazı içerik üreticilerine açıldı. Firma yıl sonuna kadar platformda bulunan bütün kullanıcılara özelliği sunmayı hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji