"Zor yolları taraftar desteği ile aşacağız"

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü sahasında İstanbul Güngörenspor'la oynayacak olan Giresunspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.Tesislerde gerçekleşen antrenmanda oyuncuların moralli oldukları gözlendi. Başkan Yardımcısı N

"Zor yolları taraftar desteği ile aşacağız"

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü sahasında İstanbul Güngörenspor'la oynayacak olan Giresunspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Tesislerde gerçekleşen antrenmanda oyuncuların moralli oldukları gözlendi. Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, son günlerdeki yaşanan olumsuzluklardan yılmayacaklarını ve son haftaya kadar kümede kalma hedefini kovalayacaklarını söyledi. Nahid Yamak, çok kaliteli bir oyuncu kadroları olmasına rağmen sıralamada hak etmedikleri yerde bulunduklarını belirterek şöyle dedi: 
 
"Bir türlü bir çıkış yakalayamadık ve alt sıralarda kaldık. Geçtiğimiz hafta Fethiyespor karşısında aldığımız farklı yenilgi ve rakiplerimizin maçlarını kazanarak arayı açması hepimizin moralini çok bozdu. Güngörenspor ile çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Galibiyetten başka bir sonuç istemiyoruz.
 
Yılmak yok, son ana kadar mücadelemize devam edeceğiz. İnanıyorum ki yolun sonunda gülen takımlardan birisi biz olacağız. Giresunspor bu savaşı kazanacak.
 
Futbolcularımızın takımlarını düzlüğe çıkaracaklarından endişemiz yok. Giresunspor taraftarı mutlu değil ancak kesinlikle ama kesinlikle desteğini çekmesinler. Zor yolları taraftarların desteği ile aşıp, bu takımın ligde kalmasını sağlamalıyız. Giresunspor taraftarı maça ilgi göstersin ve son saniyeye kadar destek versin. Buna takımımızın çok ihtiyacı var. Gün birlik ve beraberlik günüdür." 
 
KALECİ ONURCAN İNGİLTERE YOLCUSU 
 
U-19 Milli Takımının 21 Mart Perşembe günü İngiltere'de İngiltere U19 Milli Takımı ile oynayacağı özel müsabakanın aday kadrosu açıklandı. Daha önce de milli takımın kalesini koruyan Giresunspor'un genç file bekçisi Onurcan Piri, teknik direktör Feyyaz Uçar tarafından açıklanan aday kadroda yer aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor