Zor da olsa kazanmasını bildik

TFF 1. Lig'de Sakaryaspor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Giray Bulak, ''Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada, 3 puan almak önemli'' dedi. Bulak, maçın ardından yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'un genç oyunculardan kurulu çok iyi bir ekip

Zor da olsa kazanmasını bildik

TFF 1. Lig'de Sakaryaspor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Giray Bulak, ''Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada, 3 puan almak önemli'' dedi.

 

Bulak, maçın ardından yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'un genç oyunculardan kurulu çok iyi bir ekip olduğunu belirterek, ''Maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu oynayamadık. Ancak ikinci yarıda ileride iyi çoğalarak aradığımız pozisyonları bulduk. Zor da olsa kazanmasını bildik'' dedi.



Son haftalarda oyuncular üzerindeki baskının arttığını ifade eden Bulak, ''Her maçı kazanmak zorundayız. Hedefimiz için tek seçeneğimiz galibiyet. Futbolcu arkadaşlarımız bu baskı ile kazanmayı başardıkları için mutluyuz'' diye konuştu.



Çaykur Rizespor'un kalecisi Ramazan Kurşunlu ise önemli olanın kazanmak olduğunu vurgulayarak, ''Sakaryaspor'un bize karşı iyi direneceğini biliyorduk. Hafta boyunca iyi oyundan çok, kazanmaya odaklanmıştık. Sonuç olarak çok değerli bir üç puan aldık'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor