Zokora'nın sırrı ortaya çıktı!

 Fenerbahçe maçında sahada basmadık yer bırakmayan ve oynadığı futbol ile alkış alan Trabzonspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Zokora'daki değişim herkesi şaşırttı. Sezon öncesi gönderilmesi için büyük çaba harcanan ancak istenen teklif gelmeyince

Zokora'nın sırrı ortaya çıktı!

 Fenerbahçe maçında sahada basmadık yer bırakmayan ve oynadığı futbol ile alkış alan Trabzonspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Zokora'daki değişim herkesi şaşırttı. Sezon öncesi gönderilmesi için büyük çaba harcanan ancak istenen teklif gelmeyince takımda kalan 'Maestro' lakaplı Zokora'nın dirilişinin sırrı ortaya çıktı.

Amerika'da 11 yıl kalan ve insan psikoloji üzerine eğitim alan başkanın yeni danışmanı Serhat Altıncı'nın, Zokora üzerinde özel olarak çalıştığı öğrenildi. Yabancı futbolcuların sorunlarını çözen, onların takıma ve yaşadıkları ortama adaptasyonunu sağlayan, her seyahatte oyuncuların yanında yer alan Altıncı'nın, yakından ilgilendiği Fildişili yıldızı 'takımın maestrosu' yapmayı hedeflediği ifade edildi.

Sorun çözen adam
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yabancı oyuncular arasında köprü olan Altıncı, sorunları kısa sürede çözerek futbolcuların kafasını rahatlatıyor. Bu çalışmaların da takıma olumlu etkisi olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor