Zokora'nın cezası kesildi!

 Trabzonspor’un Fildişi Sahilli oyuncusu Zokora isyanlarda. Zokora'ya Fildişi Sahilleri milli takımının Avusturya ile oynadığı milli maçtan sonra Trabzon’a izinsiz gelmemesi üzerine Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda para cezası verildiği

Zokora'nın cezası kesildi!

 

Trabzonspor’un Fildişi Sahilli oyuncusu Zokora isyanlarda. Zokora'ya Fildişi Sahilleri milli takımının Avusturya ile oynadığı milli maçtan sonra Trabzon’a izinsiz gelmemesi üzerine Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda para cezası verildiği ortaya çıktı. Bunun üzerine Fildişi Sahilli oyuncunun moralinin bozulduğu öğrenildi.
 
40 bin euro ceza!
 
Avusturya ile oynanan maçtan sonra Trabzon'a dönmeyen ve sevgilisinin erkek kardeşinin annesini darp etmesi üzerine ailevi sorunları halletmek bir hafta Trabzon’a geç gelen Zokora'nın izin alarak ülkesinde kaldığını ifade etmesine rağmen cezadan kurtulamadığı belirlendi. Güneş'in Zokora'nın izin almadan ülkesine gittiğini belirtilmesi üzerine 40 bin Euro para cezası ile cezalandırıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler